fbpx

Tidlösa möbler som håller i generationer

Design Of tillverkar möbler i rostfritt stål med en tidlös design som lyfter sin omgivning. Formgivningen är framtagen med detaljerna i fokus.

Vårt hantverk har sitt ursprung i Smålands skogar och bygger på en kombination av precision och funktion för att passa alla miljöer och lyfta varje rum. För oss har det varit viktigt att tillverka möbler som kan leva vidare genom generationer.

Tillsammans mot en hållbar värld

På Design Of är vi medvetna om att vi bedriver en verksamhet som påverkar vårt klimat och miljö på olika sätt. För oss är det viktigt att begränsa vårt klimatavtryck och våra negativa effekter på miljön. Därför arbetar vi medvetet tillsammans mot en klimatsmart och hållbar värld.

Hållbarhet är en central drivkraft för vår verksamhet. Design Of fokuserar ständigt på förbättringar för att minimera utsläpp och förbättra produktivitet, samt material- och energieffektivitet. Vi verkar också för social hållbarhet och att hantverket av våra möbler utförs i en sund tillvaro.

När vi pratar om produkter och deras hållbarhet, menar vi inte enbart produkter som håller för flera generationer. För oss handlar det också om dess påverkan på miljön och människorna genom hela värdekedjan – från ritning till levererad produkt.

Vårt löfte gentemot våra kunder är att utveckla produkter som håller över tid och som gör en estetisk skillnad med en minimalistisk design. Detta med en grund i ansvarstagande produktion och medvetenhet för klimatet.

Vill du veta mer?
Johanna Haglund
johanna.haglund@designof.se
+46 (0) 708 80 63 19

Copyright © 2023 Design Of.